Utbildningar & Seminarier

Det har varit spännande och stimulerande att under så många år få resa runt i Sverige och möta alla er pedagoger på de föreläsningar och seminarier jag har haft utifrån mina böcker eller era önskemål. Men tiderna förändras, det har inte minst coronaviruset lärt oss, vilket gjort att vi alltmer har fått träffas digitalt. Det är en av anledningarna till att jag låtit bygga om min hemsida för att bättre passa den nuvarande situationen. Jag hoppas att den här digitala plattformen ska kunna nå ut, även till er som kanske inte haft möjlighet att resa dit där föreläsningarna har ägt rum.

Här på hemsidan, under rubriken ”Utbildningar”, vill jag fortsätta dela med mig av mina kunskaper. Om du finner något som du tror kan intressera en kollega, får du gärna dela det vidare. Välkomna!

  • Ängsliga barn i förskolan

    Hur kan vi bäst hjälpa ett barn som är väldigt försiktigt och väldigt rädd för allting? Hur kan vi stötta barnet att våga lite mer utan att pressa eller stressa? Vi vill ju så gärna att barnen i vår förskola ska kunna slappna av och leka, springa, skratta och ha kul.