Klicka här för att läsa om mig
Här kan du läsa om Casa de los Niños
Här kan du läsa om mitt intresse för musik
Klicka här för att läsa om mitt samarbete med Barnens IKEA


Privat har jag fler intressen än jag hinner med. Ett stort intresse är musik. Som flicka spelade jag piano men det väckte aldrig min lust, trots att jag tycker om pianomusik. Jag dras mer till rytmer. Sedan fem år tillbaka spelar jag trummor i tre jazzorkesterkonstellationer. Aktiviteterna med den ena musikgruppen inbegriper också resor som är ett annat stort intresse.

Musik skall byggas utav glädje
Efter att under större delen av mitt vuxna liv känt dragning till glad jazzmusik och varit besökare på många musikevenmang och jazzklubbar, kom jag genom en god vän i kontakt med många musiserande människor. Då hände något. Jag ville inte längre bara lyssna. Jag ville också spela. Vid repetitionstillfällen fattades det ofta någon i kompet och jag började försiktigt traktera den virveltrumma och hihat som stod i lokalen. Det var svårt men härligt. Så småningom köpte jag mig ett trumset och började min mödosamma kamp att få ordning på koordinationen mellan armar och ben. Många gånger tänkte jag ge upp. De andra var ju så duktiga. Men övning ger färdighet och nu spelar jag trummor i "Orkester Four or more" och i "Royal Garden Jazzband på privata fester och pubspelningar. Vill du höja teperaturen på din egen fest med glad dansmusik- allt från sextiotal, gammalt, latinamerikanskt, evergreens eller gladjazz är du välkommen att ringa mig för att få veta mer om priser och andra detaljer.

Att resa med musik
Genom trummorna har spelresor blivigt ett fantastiskt trevligt inslag i mitt liv. Semester med instrument. Jag har nu under många år haft förmånen att få resa med ett gäng glada musikanter till olika delar av världen och spela där vi går, står eller sitter och äter. Aldrig för pengar. Bara för glädje. Ett annorlunda sätt att lära känna människor och där det aldrig finns uppgjorda arrangemang. Det är fånga dagen som gäller och att spela så mycket som möjligt.<< Tillbaka